بررسی انجام شده در چین نشان داد قرار گرفتن طولانی مدت در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون (PM۲.۵ ) می‌تواند خطر سکته مغزی را افزایش دهد.

تاثیر ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون در تشدید خطر سکته مغزی

سلامت نیوز:بررسی انجام شده در چین نشان داد قرار گرفتن طولانی مدت در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون (PM۲.۵ ) می‌تواند خطر سکته مغزی را افزایش دهد.


به گزارش  سلامت نیوز به نقل از  ایسنا، در این بررسی آمده‌ است: قرار گرفتن طولانی مدت در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون موجب افزایش خطر سکته مغزی در میان بزرگسالان در چین شده است.
آلودگی هوا به ویژه افزایش غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون از موضوعات اصلی سلامت عمومی و زیست محیطی در جهان است. در این بررسی کارشناسان به ارزیابی ارتباط بین قرار گرفتن طولانی مدت در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون و خطر بروز سکته مغزی بر اساس اطلاعات بیش از ۱۱۷ هزار بزرگسال در چین پرداختند.
بررسی‌ها نشان داد خطر سکته مغزی در افراد ساکن در محیط‌هایی با سطح بالای ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در بلند مدت حدود ۵۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، به گفته محققان چینی شواهد موجود حاکی از آن است که وجود این آلاینده فاکتور خطرزای مهم در بروز سکته مغزی در این کشور است.

  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha